Wanneer u bij ons LED kerstverlichting aanschaft, heeft u bij KerstXL 14 dagen zichttermijn:

U heeft enkel als consument recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@samti.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is”

Informatie rondom retourneren

Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar KerstXL.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan de ons dienen te worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@samti.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP!

Stuur altijd uw product in een doos terug, zodat deze niet beschadigd. Wij kunnen alleen retouren in ontvangst nemen als deze zijn voorzien van een track and trace code. zonder deze code kunnen wij uw retour niet accepteren.

het retourneren van LED producten langer dan 175cm is niet mogelijk met standaard postdiensten. De kosten voor het retourneren van XXL producten zijn voor uw eigen rekening en risico.

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:

  • Ordernummer
  • Aankoopgegevens
  • Uw rekeningnummer
  • Reden van retourneren

Retouradres LED-Gigant.nl

KerstXL.nl
T.a.v. de afdeling retouren onder vermelding van uw ordernummer.
Vleetstraat 14B

1446AP Purmerend

*Bewaar altijd uw track and trace code van uw retourzending. Zonder het track and trace retourbewijs kunnen wij uw retourzending niet accepteren.

 

Selecteer een Afleverpunt