Wanneer u online op zoek bent naar kerstverlichting van bent u bij KerstXL aan het juiste adres. Omdat ons assortiment aan kerstverlichting erg uitgebreid is bieden wij u de mogelijkheid om langs te komen in onze kerstverlichting showroom in Purmerend.

Wilt u dus graag een product zien of uw bestelling afhalen?

Dan bent u vanaf 1 oktober iedere werkdag (en zaterdag op afspraak) van harte welkom bij het nieuwe afhaal(magazijn) en tevens showroom van KerstXL!

KerstXL is gevestigd op de Netwerk 59, 1446 WS, Purmerend. Wij zijn eenvoudig met zowel het openbaar vervoer als met de auto bereikbaar & bovendien kunt u bij ons gratis parkeren.

Bel nu voor een afspraak met het team van KerstXL 0850166675

Adres:

Kerstxl.nl
Netwerk 59
1446 WS Purmerend

085-0166675

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›