In onze webshop kun je op diverse manieren veilig online betalen. U kunt betalen via iDEAL (via Targetpay), Mistercash, overschrijving of op factuur. Hieronder een korte omschrijving van de betaalmogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank.U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via alle banken.. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde wijze als internetbankieren. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig. De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door Targetpay.nl . Bij de omschrijving ziet u staan inzake Webniq. Dit is ons moederbedrijf.

PayPal

PayPal is een online betaalmethode van KerstXL waarmee u makkelijk en veilig online kunt afrekenen in onze webshop.

Met PayPal kunt u heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van uw bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet gedeeld. U kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat u bij KerstXL zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

Mistercash

Voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om via Mistercash te betalen.

Afterpay

AfterPay voert voor KerstXL.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij KerstXL.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Op Factuur

Wanneer u als bedrijf een grotere bestelling wilt doen kan dit eventueel op factuur. Hiervoor dient u een email te sturen naar info@webniq.nl gericht aan Sander Boers. Hierbij kijken wij of het mogelijk is om op factuur te betalen als bedrijf. Bij een bestelling via iDEAL krijgt u de bestelling direct geleverd en zit ook een BTW bon.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›