Betalingsmogelijkheden

In onze webshop kun je op diverse manieren veilig online betalen. U kunt betalen via iDeal,  PayPal, Credit Card, PayPal en overschrijving op factuur.

Indien u bij ons een offerteaanvraag heeft gedaan en u besluit over te gaan tot het bestellen van de producten krijgt u van ons een factuur.

Deze factuur kan worden betaald via onderstaande betaalmethodes. U ontvangt direct een betaallink bij de factuur.

Wij versturen uw order vervolgens direct na de betaling te hebben ontvangen.

BTW Verlegging aanvragen?

Intracommunautaire levering

Wij bieden u de mogelijk om tegen 0% BTW tarief bij KerstXL.nl uw aankoop te doen.

Wij leveren intracommunautair als u aan 2 voorwaarden voldoet:

  1. U woont in een EU-land.
  2. Uw bent ondernemer en bent in bezit van een geldig btw-identificatienummer in het land waar de goederen naartoe gaan.

 

Voldoet u niet aan beide voorwaarden? Bijvoorbeeld omdat u een particulier bent of geen btw-identificatienummer heeft? Dan is het 0%-tarief niet van toepassing. In dat geval berekenen wij btw aan u als klant van LED-Gigant.nl

Let op! op bestellingen waar al BTW over is betaald is het helaas niet mogelijk de BTW te crediteren.

Voor Intracommunautaire leveringen kunt u het beste contact opnemen op info@kerstxl.nl om dit VOORAF aan uw bestelling aan te vragen. Wij zullen u dan een vrijblijvende offerte of een bestel factuur versturen!

Heeft u vragen ? Bel of mail dan nu met Kerst-Gigant.nl  op nummer 0850020244 of stuur een email.

Hieronder een korte omschrijving van de betaalmogelijkheden:

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank. U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ASN Bank, ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde wijze als internetbankieren. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig.

De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door mollie.nl.

Paypal

PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt.Je kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn gratis. Paypal-credit-card Via PayPal heb je ook de mogelijkheid om met een Credit Card (VISA & Mastercard) te betalen.

Bankoverschrijving

Zelf handmatig overschrijven is ook mogelijk. Na bevestiging van de bestelling ontvang je een email met betalingsinstructies. In deze mail, staan alle aanwijzingen om de betaling via de bank of giro te voldoen. Wij houden de artikelen 3 werkdagen voor u gereserveerd. Zodra het bedrag is bijgeschreven (meestal 1-3 werkdagen), zorgen wij dezelfde dag voor verzending van de bestelde artikelen naar het opgegeven adres.

bedrijfsgegevens:
  • Naam rekening: Iregeo E-Commerce B.V.
  • Rekeningnummer: 254 9947 17
  • IBAN: NL62 KNAB 0254 9947 17 
  • Ten name van: Iregeo E-commerce B.V. te Purmerend
  • BIC: KNABNL2H
  • Naam bank: KNAB BANK
  • BTW nr.: NL862378011B01

Vermeld altijd het betalingskenmerk zoals wordt aangegeven in de email.

Selecteer een Afleverpunt