Dakgoot kerstverlichting

U kent het vast wel, prachtig verlichte dakgoten van soms wel tientallen meters lengte. U vraagt zich wellicht af hoe u op een eenvoudige wijze een dakgoot van kerstverlichting kunt voorzien. Wij van KerstXL stelden onszelf deze vraag enkele jaren geleden. Vervolgens zijn wij gaan nadenken hoe wij onze klanten het beste verlichtingsproduct voor dakgoten konden aanbieden.

Het antwoord hierop, koppelbare kerstverlichting voor dakgoten!
Met de door KerstXL gefabriceerde, eenvoudig te koppelen kerstverlichting, is het verlichten van een dakgoot een fluitje van een cent!

U kunt onze verlichting zeer eenvoudig (waterdicht) met elkaar koppelen, vervolgens sluit u de extra lange stroomkabel aan op de stroom en u heeft over de gehele gekoppelde afstand, krachtig licht. Wilt u bijvoorbeeld uw gehele dakgoot met een lengte van wel 100 tot 200 meter rondom uw woning of bedrijf voorzien van kerstverlichting, dan hebben wij hiervoor de oplossing.

Er is al koppelbare kerstverlichting vanaf 5 meter voor slechts 14,90!

  • Wij garanderen u 100% waterdichtheid
  • Wij geven u 5 jaar garantie
  • Wij zorgen voor een snelle levering
  • Wij hebben de laagste prijsgarantie

U kunt eindeloos combineren met alle modellen! Voor een totaal overzicht van onze kerst dakgootverlichting klikt u hier.

buitenverlichting tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›