kersttrein

De kersttrein in je tuin hebben?

Bent u op zoek naar iets leuks en origineels voor in de voor- of achter- tuin? Dan is wellicht deze kersttrein het ideale kerstverlichting figuur voor u! Wij hebben een kersttrein ontwikkeld van hoogwaardige LED verlichting die geschikt is voor binnen en buiten. Deze kersttrein bevat maar liefst 1008 LEDs!

 

Waar kun je de kersttrein neerzetten?

zug_01Wanneer je iets opvallends in de tuin wilt hebben is deze kersttrein wel het ideale figuur om uw huis te laten opvallen. De kersttrein is namelijk voorzien van maar liefst 8 verschillende licht functies waardoor iedereen die langs loopt direct de kersttrein ziet staan. Dit zorgt ervoor dat uw huis een leuke kerstsfeer krijgt. U kunt de kersttrein overal neerzetten want hij is geschikt voor alle weersomstandigheden! Dit betekend ook tijdens sneeuwbuien.

 

Welke lichtfuncties heeft de kersttrein?

Er zit een afstandsbediening bij waarmee u de kleuren en de licht standen kunt instellen. Dit zorgt ervoor dat u ervoor kunt kiezen om elke dag een andere kleur licht te laten zien op uw kersttrein. Dit zorgt voor een kleurrijk effect in uw straat.

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›