KerstXL is een online speler op het gebied van kerstverlichting met een eigen magazijn en showroom in Nederland en Duitsland. Wij ontwikkelen onze eigen producten op het gebied van kerstverlichting. Doordat wij geen tussenhandelaar zijn maar rechtstreeks onze producten maken kunnen wij het ook aanbieden op dropshipping basis. Wij verzenden de zelfde dag nog naar onze klanten toe.

Waarom dropshippen?

Alle producten van KerstXL zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit LED verlichting en gaan jarenlang mee. Dit zorgt ervoor dat dit zeer goede producten zijn voor bijvoorbeeld winkels of horeca ondernemingen maar ook voor particulieren thuis. Doordat wij unieke producten leveren die lang meegaan, kopen mensen de producten sneller. Door middel van dropshippen loopt u minder risico.

Hoe werkt het?

Wanneer u als dropshipper bent aangemeld bij ons krijgt u van ons een inkooplijst met de producten. U kunt dan bij uw klanten de producten aanbieden. U krijgt van ons een speciaal account waarbij u de producten kunt bestellen of u kunt de bestelling doorgeven via de email.

Marge

Per product hanteren wij een dropshipper prijs. Deze krijgt u na het aanmelden en goedkeuren direct van ons, zodat u kunt zien wat uw prijzen zijn.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Selecteer een Afleverpunt