koppelbare kerstverlichting voordelig1

Extra lange kerstverlichting

buitenverlichting kerstHet is niet altijd even makkelijk om een goede oplossing te vinden om extra lengtes te creëren. Zeker wanneer u beperkt bent in het aantal stroompunten in uw huis of tuin, is het lastig om bijvoorbeeld lengtes van meer dan 20 meter te voorzien van kerstverlichting.

U kent het wel, u wilt een dakgoot of een schutting voorzien van kerstverlichting, maar het aansluiten van deze verlichting is vaak een hele opgave. Wanneer u uw huis of tuin van extra lange kerstverlichting wilt voorzien, bent u bij KerstXL aan het juiste adres. Wij hebben hiervoor een voordelige en handige oplossing! KerstXL is de webshop met het grootste aanbod koppelbare kerstverlichting van Europa. Wij produceren al vele jaren onze eigen koppelbare LED verlichting. Onze kerstverlichting is geschikt voor binnen en buiten en wij geven u maar liefst 5 jaar garantie!

 

Koppelbare kerstverlichting

Onze koppelbare kerstverlichting is te koppelen tot honderden meters. Over de gehele lengte heeft u altijd dezelfde krachtige lichtsterkte.

Er is al koppelbare kerstverlichting vanaf 14,95 per 10 meter!

Om de extra lange kerstverlichting te bestellen klikt u op de volgende link

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis tuin, bedrijf of project? Bel of mail dan nu met KerstXL.nl

 

koppelbare kerstverlichting voordelig 2cc61d453fa376ed0744653dc89360a5 waterdichte stroomkabel

 

 

Selecteer een Afleverpunt