Wat nodig voor kerstverlichting buiten?

Wat hebt u nodig voor kerstverlichting buitenshuis? IP67 en IP68 houden uw licht aan in alle omstandigheden. Kerstverlichting voor buiten is sterk genoeg om alles aan te kunnen ongeacht wat de weersomstandigheden ook zullen zijn.

Klik hier voor het complete overzicht van alle Kerstboomverlichting buiten vragen en antwoorden

Kerstboomverlichting buiten gerelateerde vragen en antwoorden

Jazeker, kerstverlichting op batterijen is geschikt voor buiten en u bent 100% verzekerd van jarenlang kerstplezier! Dankzij het rubberen netsnoer in combinatie met de stevige kunststof behuizing die de de LED-verlichting beschermt, is deze verlichting bestand tegen alle weersomstandigheden. Hoeft u u zich dus geen zorgen te maken tijdens een eventuele regenbui of bij vrieskou. Ook de 3 noodzakelijke AA of D batterijen zijn goed beschermd, dus water, wind en/of hagel kunnen geen beschadigingen veroorzaken.

 

Ja, onze kerstverlichting op batterijen is leverbaar in verschillende kleuren. Dankzij de recentste ontwikkeling in LED verlichting, is het ijskoude witte licht verleden tijd.
De LED lichtjes van deze tijd hebben een warm witte uitstraling, net als de vroegere gloeilampjes waar we vroeger onze kerstbomen mee hebben versierd. De meeste gebruikers geven er de voorkeur aan en vinden dat het de gezellige, warme kerstsfeer in huis stimuleert. Maar gaat u daarentegen toch liever voor de ijswitte look, omdat u de locatie van uw kerstfeest een ijskoude uitstraling wilt geven? Geen enkel probleem! Wij verkopen niet alleen LED verlichting op batterijen met modern warm wit licht, maar uiteraard ook met ijswit licht. Heeft u liever een vrolijke, gekleurde uitstraling? Kies dan voor onze multi color variant en voorzie een kunstkerstboom, kerstkrans of andere kerstdecoratie van gemixte verlichting in vier uiteenlopende kleuren (rood, groen, geel en blauw).

Het aantal lichtjes dat je nodig hebt, is voornamelijk afhankelijk van hoe dicht de lampjes op elkaar moet zitten in de kerstboom. Wanneer u een boom van ongeveer 2 meter hoog heeft en 90 centimeter breed heeft u genoeg aan 20-30 meter kerstverlichting.

De hoeveelheid LEDs per meter  is per product verschillend. Dit staat aangegeven bij elk product voor de buitenkerstboom verlichting die wij aanbieden. Wanneer u bij de specificaties kijkt ziet u alle informatie die u nodig heeft.

Ja, de stekkers zijn waterdicht bij de producten die wij verkopen als buiten kerstverlichting, waarbij vermeld staat dat de buiten kerstverlichting waterdicht is.

De kleuren van kerstverlichting die wie standaard verkopen is de kleur helder wit en warm wit. Bij het product staat aangegeven om welke kleur het gaat bij de kerstverlichting. Hierbij kunt u dus zelf kiezen of u voor helder wit of warm wit gaat.

De stroomkabels van onze producten zijn zeer dun waardoor u dit overal makkelijk kan verwerken. Dit kan dus bijvoorbeeld ook eenvoudig door het raam van het schuurtje wanneer het raam dicht is.

Kerstverlichting buiten monteren is een geweldige manier om tijdens de feestdagen wat kleur en betovering toe te voegen. In plaats van kleine sliertjes of kaarsjes op te hangen, kunt u ze rechtstreeks op takken bevestigen met LED lampjes, die minder warmte afgeven, maar er toch prachtig uitzien! Voor het beste resultaat moet u ervoor zorgen dat alle snoeren van boven naar beneden gelijk zijn, zodat niet één streng er meer uitspringt dan een andere.

Hebt u zich ooit afgevraagd hoeveel het kost om uw huis met gekleurde LED kerstverlichting te laten versieren? Traditionele gloeilampen verbruiken 19 watt per 100 en kunnen gemiddeld zo weinig als € 0,18 per uur kosten! Ouderwetse gloeilampjes kosten aanzienlijk meer in verbruik, namelijk ongeveer 6,84 kWh.

Wat hebt u nodig voor kerstverlichting buitenshuis? IP67 en IP68 houden uw licht aan in alle omstandigheden. Kerstverlichting voor buiten is sterk genoeg om alles aan te kunnen ongeacht wat de weersomstandigheden ook zullen zijn.

Om kerstverlichting aan de dakgoot te bevestigen. Is het gemakkelijkst is door eerst al uw haakjes op te hangen en ze dan binnen te verdelen. Of u kunt ze over een streng lampjes verdelen als ze op de grond liggen, voordat u ze gelijkmatig één lampje tegelijk op een individuele dakgoothaak bevestigt.

Buitenverlichting kan buiten gebruikt worden als er IP23 op de verpakking staat. De buitenverlichting met het hogere nummer, kost meestal meer dan die met het lagere nummer, en is beter voor gebruik in een buitenomgeving, vanwege de duurzaamheid of de weerbestendige eigenschap (afhankelijk).

Om te bepalen of kerstverlichting (of andere elektrische apparaten) voor buitengebruik geschikt zijn, is er de IP-code. IP staat voor Ingress Protection. U vindt deze IP-code gewoonlijk op de verpakking van een elektronisch produkt.

Direct Kerstboomverlichting buiten producten online bestellen!

 • Bent u opzoek naar kerstballen haakjes voor het ophangen van ieder type kerstbal? Dan bent u bij Kerstxl natuurlijk aan het juiste adres. Wij leveren deze handige haakjes voor het ophangen van uw kerstballen in 1 setje van 150 stuks.

  Vandaag besteld = morgen in huis.

  Specificaties:

  – 150 kerstballen haakjes
  – in de kleur groen
  – Gemaakt van buigbaar ijzer

  Dit product is nergens voordeliger verkrijgbaar!

  Uitverkocht

  Oorspronkelijke prijs was: €7.99.Huidige prijs is: €2.95.
  Merk : Luksus®
 • Enkele voordelen:

  • Eenvoudig te installeren
  • zorgt ervoor dat uw huis mooi verlicht is
  • Het verlichting gaat erg lang mee

  De belangrijkste specificaties van LED verlichting zijn:

  • 8 geheugenfuncties
  • Timer van 6 uur
  • Geen stekker
  • Werkt op 3 AA batterijen

  Heeft u vragen over deze clusterverlichting of andere kerstverlichting? Bel dan met het service team van kerstxl.nl op nummer 0850166675, gebruik de chat of mail.

  Uitverkocht

  3.50
  Merk : Luksus®

Selecteer een Afleverpunt