Geef iets origineels en nuttigs met kerst

Wil je wel eens iets anders geven met de kerstdagen? Iets waar je werknemers of connecties echt blij mee zijn? Stop met zoeken naar iets origineels én nuttigs, geef een Rituals-kerstpakket. Rituals heeft ontzettend veel producten van goede kwaliteit. Ze hebben een groot assortiment aan gift sets, voor iedere gelegenheid. Met kerst heb je de mogelijkheid om speciale kerstpakketten te bestellen. Het mooiste is dat je er niet teveel voor hoeft te betalen.

 

Wat doe je er in?

Rituals is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Ze staan bekend om hun goede producten, met heerlijke geuren, voor een mooie prijs. Hun assortiment bestaat uit bodylotions, shower gels en crèmes, maar ook thee, geurstokjes en kaarsen worden veel verkocht van dit merk. Hoewel veel mensen meteen denken aan producten voor vrouwen, heeft Rituals ook veel producten voor mannen en kinderen. Voor iedereen is er dus wel iets te krijgen. Door de vele verschillende pakketten, kun je zelf kiezen welke producten je wilt weggeven. Ga je voor een ontspanningspakket met bodylotions, crèmes en ontspannende thee? Of maak je een pakket voor mannen met een luchtje, scheergel en een goede shampoo?

 

Wees creatief

Als je bezit over een klein team, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de pakketten zelf samen te stellen. Zo kun je het wat persoonlijker maken, door bepaalde eigenschappen van iemand of van het bedrijf terug te laten komen. Je kunt bijvoorbeeld producten in het pakket doen, waarvan de verpakking van deze producten, in de kleuren zijn van jouw bedrijf. Maak het zo mooi als je zelf wilt en kies zelf de prijs die je er aan wilt uitgeven. Gebruik je fantasie of geef je over aan de creativiteit van Rituals zelf. Zo kun je net dat beetje extra geven met kerst.

Selecteer een Afleverpunt