buitenverlichting kerstmis

Gevel kerstverlichting

Gevel kerstverlichting

buitenverlichting tuinNiet alleen het verlichten van het interieur is mogelijk tijdens de kerstperiode. Kerstverlichting aan een gevel is in de decembermaand eveneens bijzonder fraai en veel mensen, waaronder veel winkeliers, kiezen ervoor om hun woning of bedrijfspand te verlichten. Het geeft veel sfeer. Heeft u een winkel? Dan is het zeker aan te raden om uw winkelpand te versieren met gevel kerstverlichting. Het verlichten van een gevel kunt u zien als een verlengstuk, want in de regel kiezen mensen louter voor binnenverlichting als het om kerstverlichting gaat. Steeds meer ziet u echter gevel kerstverlichting. Kerstverlichting dat buiten wordt gebruikt verschilt vanzelfsprekend van binnenverlichting. Deze soort buitenverlichting is sterk en dat mag ook wel, want in een maand als december kan het regenen, sneeuwen, hard waaien en hagelen. Weersinvloeden waartegen verlichting bestand moet zijn. Bij KerstXL.nl kunt u voordelig gevel kerstverlichting aanschaffen dat bestand is tegen dit soort weersinvloeden.

 

Soorten gevel verlichting

Voor de gevel kunt u diverse soorten verlichting kopen, van lichtsnoeren tot lichtslangen. Bovendien zijn er allerlei soorten vormen verkrijgbaar, denk aan ijsberen, kerstmannen en arrensleeën. Denk aan de klassieke lichtjes, met gloeilampjes. Het nadeel is dat deze lichtjes niet echt zuinig zijn. Veel mensen kiezen daarom voor LED verlichting. LED staat voor Light Emitting Diode. In vergelijking met andere soorten kerstverlichting heeft LED duidelijk voordelen. Ten eerste is het veel zuiniger, er wordt veel minder energie verbruikt en dat is natuurlijk voordelig voor uw portemonnee. De LED-lichtjes gaan veel langer mee dan gewone gloeilampjes. Voordelen genoeg om te kiezen voor deze nieuwere vorm van gevel kerstverlichting. Op onze website kunt u terecht voor het aanschaffen van deze zuinige en duurzame verlichting.

 

Veiligheid

Bij gevel verlichting gaat het niet alleen om de prijs. Uiteraard is het mooi meegenomen als de verlichting goedkoop is. Veiligheid speelt een niet te onderschatten factor. Als u verlichting koopt, wilt u natuurlijk dat het veilig is. Mogelijk heeft u niet altijd zicht op de verlichting en misschien laat u de verlichting ook ‘s nachts aan. Dat moet natuurlijk wel gewoon kunnen en u wilt rustig kunnen slapen. Het is daarom aan te raden om niet voor inferieure lichtjes te kiezen, die mogelijk zelfs brandgevaarlijk kunnen zijn. Ook bij het ophangen van de verlichting is het belangrijk om goed de gebruiksaanwijzing te volgen. Als het om veiligheid gaat, is LED verlichting een verstandige optie, omdat deze verlichting niet heet wordt. Dit betekent dat het een stuk veiliger is.

Selecteer een Afleverpunt