Wanneer u meerdere producten wilt afnemen. Neem dan contact op met ons voor een speciale prijs. Bij meerdere producten profiteert u namelijk van een hoge korting. Dit kan per email op info@kerstxl.nl of 0850166675

Groothandel kerstverlichting en kerstlampen B2B

Bent u op zoek naar een groothandel in kerstverlichting en kerstlampen? KerstXL.nl koopt rechtstreeks in bij de beste kerstverlichting fabrikanten, daarnaast ontwikkelen en produceren wij het grootste deel van ons assortiment zelf.
Wij bieden u daarom scherpe inkoopprijzen als het gaat om project kerstverlichting of grotere aantallen. Neem hiervoor contact met ons op per email info@kerstxl.nl en vermeld hierbij om welke kerstartikelen en welke aantallen het gaat. Hierbij maken wij een speciale prijs voor u.

Buitenlandse bedrijven met geldig btw-nummer

Bent u van een bedrijf buiten Nederland en bent u in het bezig van een geldig btw nummer van het land waarin uw bedrijf gevestigd is, dan bieden wij u de mogelijkheid intracommunautair te leveren, dat wil zeggen dat we de Nederlandse btw van 21% niet aan u rekening brengen.

Wat heb wij hiervoor nodig?

  • Uw bedrijfsnaam
  • Het btw nummer
  • Adres
  • Vestigingsplaats

Tevens graag vermelden om welke producten het gaat en in welke aantallen. Aan de hand van deze gegevens maken wij een factuur met de speciale groothandels prijzen. U komt tevens in aanmerking voor groothandels prijzen wanneer u ook voor uw bedrijf kerstverlichting koopt.

Om uw aanvraag in te dienen kunt u wederom gebruik maken van het volgende emailadres: info@kerstxl.nl

Neem gerust contact op met het team van KerstXL.nl (voorkeur per e-mail)

Selecteer een Afleverpunt