witte kerstboomverlichting deal

Hoe verleng je kerstverlichting

‘Hoe kerstverlichting te verlengen’ is een vraag die wij bij KerstXL vaak voorbij zien komen.

U kunt natuurlijk zelf stroomkabels trekken, of gebruik maken van een verlengsnoer om lange lengtes te creëren.

Stel u heeft een tuin, welke u wilt voorzien van kerstverlichting. De meeste kerstverlichting die (online) verkrijgbaar is gaat maar tot 20 meter. Om een lengte van 20 meter te voorzien van kerstverlichting heeft u hier voldoende aan. Maar wat als uw tuin langer is dan uw verlichting? Een stroomkabel van 20 meter is geen geschikte oplossing. Deze is namelijk niet volledig waterdicht.

Wij, van KerstXL, hebben speciaal voor het creëren van extra lange lengtes, koppelbare kerstverlichting standaard uit voorraad leverbaar.

Het grote voordeel van onze extra lange  kerstverlichting is dat u eindeloos kunt combineren en kunt koppelen. Dus u kiest bijvoorbeeld 10 lengtes van 1 meter lang en 50 cm hoog. Deze combineert u vervolgens met 10 lengtes van 50cm lang en 90 cm hoog.  Het aansluiten is zeer eenvoudig en werkt met een speciaal waterdicht systeem. U sluit vervolgens het einde af met de afsluitdop op de verlengkabel.

U stopt de stekker in het stopcontact en uw kerstverlichting is klaar voor gebruik.

Onze kwaliteit? wat dacht u van 5 jaar garantie op al onze koppelbare kerstverlichting.waterdichte stroomkabel verlengkabel voor kerstverlichting

ijspegel4m kerstverlichting-ijspegel-goedkoop kerstverlichting-ijspegel kerstverlichting-ijspegel-led kerstverlichting-ijspegel-led kerstverlichting-ijspegel-aanbieding kerstverlichting-ijspegel-voordelig

Selecteer een Afleverpunt