Bent u opzoek naar bedrukte kerstballen met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of het logo kerstbal-bedrukkenvan uw club? Dan heeft KerstXL.nl de oplossing voor u.
Kerstxl.nl maakt namelijk kerstballen op maat tegen de laagste prijzen. Wij bieden u kwalitatief goede kerstballen en een zeer snelle levertijd ( vanaf één week)! We hebben de kerstballen in diverse maten waaronder de populaire 6cm en de 8cm kerstbal. Wij  leveren de meeste kleuren standaard uit voorraad, hierdoor kunnen wij de kerstballen direct voor u bedrukken. Tevens wanneer u speciale wensen heeft is het ook mogelijk dat wij de kerstballen speciaal in uw eigen specifieke kleur of kleuren produceren.

Kerstballen bedrukken met uw logo of tekst?

kerstballen-bedrukkenHet bedrukken van kerstballen is een vak apart. Zeker als het gaat om uw bedrijfslogo of een specifieke tekst is de kwaliteit van groot belang. U wilt natuurlijk een strak bedrukte kerstbal waarop uw logo mooi staat afgebeeld. Onze printers zijn van de hoogste kwaliteit waardoor uw logo er altijd goed uit komt te zien.

Wij leveren kerstballen in meerdere , waaronder de luxe glazen kerstballen en de zeer sterkte plastic kerstballen. Het voordeel van de plastic kerstballen is deze niet breekbaar zijn.

Een kerstbal kan indien u dit wenst in een mooie bedrukte verpakking worden geleverd.

De mogelijkheden voor het bedrukken van kerstballen zijn zoals u kunt lezen zeer uitgebreid. Wij komen graag met u in contact om samen te bespreken welke kerstbal het beste bij uw bedrijf past.

Kwaliteit

De kwaliteit van de kerstballen is zeer hoog. De ballen zijn namelijk niet breekbaar waardoor ze voor vele doeleinden inzetbaar zijn. De ballen worden gemaakt van een gehard plastic maar met de look en veel van een glazen kerstbal waardoor de kerstballen er goed uit zien maar niet stuk zijn te krijgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier om naar de contactpagina te gaan

Selecteer een Afleverpunt