Als KerstXL doen we meer dan alleen kerstverlichting. Bij een leuke kerst hoort een kerstpakektgoed gevuld kerstpakket. Om het XL in onze naam extra recht te doen, hebben we de kerstpakketten toegevoegd in ons assortiment. Wij kunnen dit leveren voor je werknemers, net zo groot en gevarieerd als je zelf wilt. Als je die tegelijkertijd besteld met een kerstverlichting, ben je met één bestelling klaar voor de decembermaand. Makkelijk voor je bedrijf en wij doen het graag. Voor een nog beter kerstgevoel op het werk.

Ruime keuze

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat beseffen we heel goed. Daarom bieden we een ruime keus aan in kerstpakketten. Wil je veel voedselproducten? Het kan. Geef je liever duurzame goederen aan je werknemers? Dat kan ook. Als je wilt kun je diverse dingen combineren. Zo krijg je je eigen unieke pakket. Met of zonder wijn, met of zonder rollade. Food of non-food, of een combi van de twee. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen ervoor.

Thema’s

kerstpakkettenJe kunt kerstpakketten bestellen in verschillende thema’s. Denk aan een familiepakket of een Bakken&Grillen optie. Als je liever kiest voor een land, dan zit je bij ons ook goed. Een doos met producten uit Italië, Spanje of gewoon Hollands. Als je weet wat de voorkeur of achtergrond is van je werknemers, dan kun je bij ons je kerstpakket daarop afstemmen. Duurzaam of wellness slaan tegenwoordig belangrijke zaken. Onze kerstpakketten bieden de mogelijkheid om op deze trends aan te sluiten. Als je duurzaam hoog op de agenda van je zaak hebt staan, is een pakket met duurzame spullen een welkome mogelijkheid om dat nog eens te onderstrepen. We helpen je er graag bij.

Verrassingspakket

Het is ook mogelijk om een verrassingspakket te laten samenstellen. Dat is pas een kerstkado, omdat je zelf dan ook niet weet wat er in zit. Verpakt in een mooie kerstdoos. Wel kun je zelf richtlijnen geven, bijvoorbeeld de verhouding food en non-food. Er zijn verrassingsdozen voor verschillende prijzen.

Extra mogelijkheden

Een kerstpakket kan meer zijn dan alleen een doos met spullen. Giftcards zijn mogelijk. En wat te denken van een persoonlijke kerstgroet? Die kunnen we erbij voegen. Of het logo van het bedrijf op de buitenkant of op sommige artikelen. Wij zorgen ervoor. Misschien heb je zelf nog ideeën voor iets origineels. Neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat voor je kunnen doen.

Voor alle prijsklassen

Wil je een duur of goedkoop pakket? We bieden het allebei aan, met alles wat daar tussenin zit. Je kunt er dus zeker van zijn dat wij iets binnen je budget beschikbaar hebben. Verder zoeken hoeft niet.

Kwaliteit

Voor onze kerstverlichting hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dezelfde hoge kwaliteit geven we voor de spullen in onze kerstpakketten. Dat zijn we aan de klant verplicht en aan onszelf. Dat geeft jou de garantie dat de inhoud met zorg is samengesteld. Met degelijke artikelen waar je werknemers veel plezier van zullen hebben.

Meer weten?

Neem contact met ons voor meer informatie. We willen graag samen met je nadenken over de mogelijkheden, de levertermijn en nog veel meer dingen. Alles voor een mooie kerst voor iedereen op je bedrijf. Bezorging is mogelijk door heel Nederland en België.

 

 

Selecteer een Afleverpunt