Kerstverlichting bedienen met je smartphone

Kerstverlichting bedienen met je smartphone

Kerstverlichting begon met het branden van kaarsjes, toen de gloeilamp uitkwam kwamen ook de eerste kerstlampjes op de markt.

kerstverlichting bedienen met je smartphone

KerstXL loopt altijd voorop op het gebied van de nieuwste kerstverlichting trends voor zowel de particuliere als zakelijke markt.
Wij leveren vandaag de dag, naast het uitgebreide assortiment kerstverlichting ook kerstverlichting die je kunt bedienen met je smartphone of tablet. Zonder enige twijfel is dit da nook de laatste trend op het gebied van kerstverlichting.

Het bedienen en instellen van verschillende programma’s & standen is bij alle apps even eenvoudig. Gewoon een kwestie van de gewenste functionaliteit selecteren en de kerstverlichting doet wat het moet doen.

De kkerstverlichting voor je mobiele telefoonerstverlichting voor uw smartphone is leverbaar in RGB (16 miljoen kleuren) en in wit of warm wit.
Met de RGB kerstverlichting kunt u iedere gewenste kleur selecteren, waarbij er geen uitzonderingen of beperkingen ten aanzien van uw favoriete kleur zullen zijn.

Het verschil tussen het aanbod zit hem met name in de manier van aansturing. Er is bij ons slimme kerstverlichting leverbaar die werkt op Bluetooth. Ook is er kerstverlichting leverbaar dat werkt op uw Wifi Netwerk. Beide systemen hebben dezelfde app functionaliteiten.
Met kerstverlichting op WiFi heeft u echter de mogelijkheid oneindig aantal sets binnen 1 app te bedienen. Bij de Bluetooth variant is dit gelimiteerd tot maximaal 6 sets binnen 1 app.

Wil je de hele buurt laten genieten van je verlichting? Een simpele tik op je smartphone is genoeg. Je kunt je verlichting bewerken door de kleuren en de kleurvolgorde aan te passen. Je hebt de keuze uit zestien miljoen kleuren waarmee je je eigen lichtpatronen kunt maken.

De kerstverlichting installeren is gemakkelijk te installeren. Nadat u de app heeft gedownload kunt u de kerstverlichting koppelen aan uw smartphone of tablet via Wifi of Bluetooth. Vanaf dat moment kunt u de kerstverlichting bedienen en ervan genieten.

 

Selecteer een Afleverpunt