Kerstverlichting oliebollenkraam

Bent u zoek naar waterdichte of extra opvallende kerstverlichting voor uw oliebollenkraam of kerstkraam te decoreren? Dan ben u bij ons op het juiste adres!

Wij bieden diverse soorten en maten verlichting aan, van kerstverlichting tot aan partyverlichting om uw oliebollenkraam de gezelligste van heel Nederland te maken. Wij bieden verlichting aan tot wel 200 meter aan een stuk voor binnen en buiten gebruik.

Van professionele verlichting tot aan onze budget basic kerstverlichting, wij hebben alles op voorraad en kunnen binnen 24 uur uw oliebollenkraam van de juiste verlichting voorzien.

Heeft u informatie nodig over een van onze producten en of wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?
Wij staan altijd klaar om u te helpen met uw projecten en zullen altijd proberen om tot een oplossing te komen die bij u past!
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 0166675 of u kunt via de mail contact met ons opnemen via info@kerstxl.nl. Bekijk onze producten op www.kerstxl.nl

U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze KerstXL webwinkel of onze kerst showroom!

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›