deur

Kerstverlichting trends 2023

Kerstverlichting trends 2023

Als we het mogen geloven wordt 2023 een jaar vol met nieuwe en oude trends, een daarvan als altijd is kerst. In de koude wintermaanden ziet u het al snel komen, allemaal leuk versierde huizen, tuinen en bomen. Vaak is dat ook al meerdere weken voor kerst, de kerstverlichting is niet alleen leuk voor kerst maar ook om uw tuin prachtig op te maken.

Enkele producten die in 2023 een trend zullen worden;

Koppelbare kerstverlichting

Op onze site KerstXL.nl vind u veel verschillende kerstverlichting in snoeren, deze zijn in verschillende maten en kleuren te koop. Het unieke aan onze kerstverlichting is dat het binnen enkele seconde te koppelen is, door middel van het in elkaar steken en vastzetten met een ringetje en dit allemaal waterdicht. De koppelbare kerstverlichting is met 1 stekker tot wel 1 kilometer lang te maken, dit zorgt voor unieke versieringen in uw tuin. De verschillende soorten verlichting kunt u allemaal op onze site vinden.

Koppelbare ijspegel kerstverlichting

Bent u op zoek naar ijspegel kerstverlichting tot wel 30 meter op 1 stekker? Ontdek dan onze professionele ijspegel kerstverlichting. Deze is koppelbaar tot 30 meter.

Amberkleurige warm wit verlichting 

Amber kleur LED kerstverlichting is de trend voor dit jaar. Ontdek het in de webshop.

Cluster kerstverlichting

Op zoek naar veel led lampjes achter elkaar? Cluster kerstverlichting is dit jaar niet weg te denken uit ons assortiment.

Opblaasbare kerstmannen

Eerlijk wie wil dat nou niet zien? Je loopt langs een tuin en ziet midden in de tuin of in een slee de kerstman staan. Dat is natuurlijk een vette eye catcher en daarnaast kunt u zelf ook nog een beslissen wat voor kerstman u wilt. In onze collectie hebben we de kerstman in de maten 120 cm, 180 cm en 240 cm, ook is er de mogelijkheid voor de kerstman in een schoorsteen model.

 

Fairybell kerstbomen

Misschien wel ons beste product is de Fairybell kerstboom, dit is een soort van kerstboom over een vlaggenmast heen maar dan van alleen maar led lampjes. Dus in plaats van al het goede een mooie boom te vinden en dan ook weer helemaal op te ruimen. Kan je nu gewoon simpel de Fairybell binnen en ook buiten plaatsen, alle bomen zijn beschermt tegen slechtweer maar we raden wel aan met harde wind naar binnen te halen. De bomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten; 145 cm, 180 cm, 300 cm, 420 cm 800 cm en 1000 cm, de bomen tot en met 420 cm zijn inclusief een vlaggenmast.

 

Heeft u nog vragen over een product wat u heeft aangeschaft, of wat u wilt kopen neem dan gerust contact op!

Selecteer een Afleverpunt