Kerstverlichting voor een schutting

Bent u op zoek naar de beste sfeerverlichting die u het hele jaar door kunt gebruiken om uw schutting te verlichten?

Wilt u een ruimte gezellig kunnen verlichten zonder vele verlengsnoeren te hoeven gebruiken om vele meters te kunnen uitlichten? Dan ben u bij ons op het juiste adres! Waarschijnlijk biedt de professionele koppelbare feestverlichting te uitkomst voor u. Deze is te koppelen tot 200 meter lang. Wij hebben diverse varianten van ijspegel verlichting, clusterverlichting tot aan partyverlichting in zowel ijswit, warm wit en zelfs in kleur.

Wij geven u graag advies hoe u deze het beste kunt inhangen en kunnen voor u berekenen hoeveel verlichting u het beste kunt gebruiken om een schutting, bomen of ruimte te verlichten.

Wij bieden diverse soorten en maten verlichting aan, van kerstverlichting tot aan partyverlichting om van uw schutting de gezelligste van heel Nederland te maken. Wij bieden verlichting aan tot wel 200 meter aan een stuk voor binnen en buiten gebruik.

Van professionele verlichting tot aan budget kerstverlichting, wij hebben alles op voorraad. Op al onze producten leveren wij garantie tussen de 1-5 jaar afhankelijk van welke u wenst te gebruiken.

Heeft u informatie nodig over een van onze kerst schutting verlichting en of wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?
Wij staan altijd klaar om u te helpen met uw projecten en zullen altijd proberen om tot een oplossing te komen die bij u past!
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 0166675 of u kunt via de mail contact met ons opnemen via info@kerstxl.nl. Bekijk onze producten op www.kerstxl.nl

U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen in onze KerstXL outlet!

Selecteer een Afleverpunt