kroonluchter waterdicht groot

Kroonluchter voor buiten

Kroonluchters voor buiten

De kroonluchter is ooit ontworpen als hangend kruis, gemaakt van hout, waar men  kaarsen op kon plaatsen. In de Middeleeuwen waren kaarsenkroonluchters een pronkstuk voor voornamelijk de rijkere mensen in Europa. Vandaag de dag is een decoratieve kroonluchter, ook wel een ‘hanglamp met armen’ genaamd, allang niet meer alleen voor de rijken. Kroonluchters zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle prijsklassen.

 

Kroonluchter voor de kerst

Wie wil er nu geen kroonluchter voor buiten tijdens de donkere dagen rondom kerst?
Wij hebben speciaal voor u twee voordelige en betaalbare kroonluchters ontworpen.
Er is een kroonluchter leverbaar met een hoogte van 35 centimeter. Ook hebben wij een grotere kroonluchter leverbaar met een hoogte van maar liefst 65-85 centimeter.

 

Waterdichte kroonluchters

kroonluchter-ledWanneer u de tuin wilt gaan verlichten met unieke kerstverlichting mag een kroonluchter niet ontbreken. Onze kroonluchters zijn volledig waterdicht. Omdat wij achter onze producten staan, leveren wij deze standaard met 5 jaar garantie. In tegenstelling tot vrijwel iedere webshop geven wij maar liefst 4 jaar langer garantie.

 

LED kroonluchters voor buiten

kroonluchter-waterdicht-grootOnze kroonluchters zijn energiezuinig doordat deze voorzien zijn van led lampjes. U kunt deze dus gerust laten branden want het stroomverbruik is minimaal. U hoeft geen technische kennis te hebben om deze verlichting aan te kunnen sluiten. Gewoon de stekker in het stopcontact en hij is direct klaar voor gebruik! Wij leveren deze kroonluchters standaard met een ophangsysteem in de vorm van een haak. Hiermee kunt u de kroonluchter eenvoudig ophangen.

 

Heeft u nog vragen over onze gekleurde kerstverlichting voor buiten?

Wanneer u nog vragen heeft over onze kerstverlichting voor buiten kunt u altijd een bericht sturen waarmee wij u altijd kunnen informeren over de mogelijkheden welke kerstverlichting het beste bij uw wensen past.
Dit advies is bij KerstXL.nl altijd geheel vrijblijvend en u kunt contact opnemen via ons contactformulier voor meer informatie.

 • LED kroonluchter met een hoogte van 60 cm.
  Geschikt voor binnen en buiten (100% waterdicht)

  • Kleur lampjes: warm wit
  • Doorsnede van de kroonluchter  60 cm
  • Hoogte van de kroonluchter 60-65  cm
  • Materiaal: metaal
  • Aantal lampjes: met 12 meter aan waterdichte LED lampjes
  • Inclusief waterdichte stekker
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • 100% waterdicht

   

  Vandaag besteld = morgen in huis

   

  Uitverkocht

  129.95
  Merk : Luksus®

Comments are closed.

Selecteer een Afleverpunt