Kerst is het feest van het licht. Veel mensen vinden het leuk om tijdens de kerstperiode hun huis te versieren met lichtjes. In de boom, maar ook gewoon in huis kun je kerstverlichting ophangen voor het creëren van de echte kerstsfeer. Laser kerstverlichting is speciaal voor buiten. Als je hier je tuin mee opvrolijkt is de verlichting tot ver in de omgeving te zien. Je kunt de laser kerstverlichting veilig buiten gebruiken omdat deze waterdicht is. Laser kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar rood en groen, de traditionele kerstkleuren, zijn natuurlijk favoriet. Zeker bij laser verlichting geeft dit een mooi effect.

Vergroot de kerstsfeer met laser kerstverlichting
Je kunt eenvoudig je huis en je tuin in kerstsfeer brengen met sfeervolle kerstverlichting. De laser kerstverlichting uit China is ideaal voor in de tuin. Je kunt de versiering eenvoudig bevestigen, bij voorbeeld aan een kerstboom die in de vaste grond staat. Of bevestig de verlichting aan de gevel van je woning. Let er wel op dat als je laser verlichting aan de straatkant van je woning bevestigt dat je buren en voorbijgangers er niet mee hindert. Laser verlichting heeft een groot bereik en dit kan soms hinderlijk zijn voor verkeersdeelnemers of omwonenden. Uiteraard is kerstverlichting die buiten wordt gebruikt waterdicht zodat je deze veilig kunt gebruiken.

Snelle en goede service van Kerstxl.nl
Bestel vandaag nog je laser kerstverlichting in onze webshop. Je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden en in de meeste gevallen heb je deze dus de volgende werkdag in huis. Verzending is gratis. Heb je vragen over een product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan heel snel via de chatfunctie op de website. Maar je kunt natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen. We zullen in alle gevallen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 • Vandaag voor 15.00 besteld = morgen in huis.

  De beste Laser kerstverlichting projector van dit moment, volledig waterdicht

  Deze laserprojector in een notendop:
  – Het gehele jaar probleemloos te gebruiken
  – Verlicht de hele buitenkant van uw huis of kantoor met deze laserprojector van KerstXL.nl
  – Zowel groene laserstralen als rode laserstralen.
  – 4 verschillende standen mogelijk.
  – CE goedgekeurd
  – Voldoet aan de 21CFR 1040.10 en 1040.11 wetgeving

  Uitverkocht

  Oorspronkelijke prijs was: €99.95.Huidige prijs is: €44.95.
  Merk : Luksus®

Selecteer een Afleverpunt