Bent u opzoek naar Lemax huisjes voor tijdens de kerst om uw kerstdorp uit te breiden of te vervangen? Wij van KerstXL verkopen orginele Lemax huisjes tegen zeer scherpe prijzen! Dat houdt in dat wij alle Lemax huisjes kunnen leveren uit eigen voorraad tegen zeer scherpe prijzen.

Wat is Lemax?

Lemax is sinds jaar en dag al het merk op het gebied van kersthuisjes in heel de wereld. Mensen met een kerstdorp weten dat Lemax staat voor degelijk kwaliteit kersthuisjes tegen zeer scherpe prijzen. Zo worden de Lemax huisjes alleen maar gemaakt van de beste kwaliteit. Zo kunnen wij op alle Lemax huisjes minimaal 2 jaar garantie geven. De huisjes zijn op de hele serie van Lemax aan te sluiten en op de serie van My Village.

Waarom zijn jullie zo goedkoop met de Lemax kersthuisjes?

Wij kopen bij Lemax groot in waardoor wij een groot voordeel krijgen. Wij willen dit voordeel graag delen met onze klanten waardoor wij de kersthuisjes tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. KerstXL is officele dealer van Lemax met scherpe prijzen!. Wij leveren de Lemax kersthuisjes zeer snel waardoor de huisjes snel in huis zijn en waardoor u snel kunt genieten van uw kerstdorp.

Selecteer een Afleverpunt