goedkope kerstboomverlichting

Veel gestelde vragen over buiten kerstverlichting

Wij krijgen dagelijks vele vragen omtrent de kerstverlichting die wij verkopen. Wij hebben op de belangrijkste vragen hier een antwoord voor u neergezet.

 

Hoeveel lichtjes heb ik nodig voor mijn kerstboom?

Dit is heel erg afhankelijk van hoeveel lichtjes u wilt hebben in de boom en hoe dicht dit op elkaar moet zitten. Wanneer u een boom van circa 2 meter hoog heeft en 90 centimeter breed heeft u genoeg aan 20-30 meter kerstverlichting.

 

Hoeveel LEDs zitten er per meter op de buitenkerstboom verlichting?

Dit is per product verschillend. Dit staat aangegeven bij elk product die wij aanbieden. Wanneer u bij de specificaties kijkt ziet u alle informatie die u nodig heeft.

 

Is de stekker waterdicht bij de kerstverlichting?

De producten die wij verkopen als buiten kerstverlichting waarbij staat dat hij waterdicht is, daarvan is de stekker ook waterdicht.

 

Wat is de kleur van de kerstverlichting die jullie verkopen?

Wij werken standaard met helder wit en warm wit. Bij het product staat aangegeven om welke kleur het gaat bij de kerstverlichting. Hierbij kunt u dus zelf kiezen of u voor helder wit of warm wit gaat.

 

Heeft de koppelbare kerstverlichting een dikke of dunne stroomkabel?

De stroomkabel van onze producten zijn dun waardoor u dit overal makkelijk kan verwerken. Dit kan dus bijvoorbeeld ook gemakkelijk door het raam van het schuurtje wanneer het raam dicht is.

Selecteer een Afleverpunt