Verzendkosten KerstXL.nl

Alle getoonde prijzen zijn exclusief de verzendkosten.

Bestellingen met een waarde boven de €75,- versturen wij geheel GRATIS binnen heel Europa! Gratis verzending voor alle orders binnen Nederland,  België, Duitsland,  Luxemburg,  Spanje en alle andere Europese landen.

Standaard worden alle producten voor € 6,95 verzonden. Deze zendingen zijn na te trekken middels track and trace. De verzendkosten buiten Nederland zijn ook € 6,95.

Levering

Wij leveren al onze kerstverlichting inclusief track and trace door héél Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland.

Levertijden

Voor 15.00 besteld = morgen in huis.
Alle getoonde producten zijn mits voorradig direct leverbaar. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag en zondag en de feestdagen worden gedaan, zullen dinsdag worden aangeboden. Orders die op vrijdag worden geplaatst worden doorgaans maandag geleverd.

Liever uw bestelling afhalen? Kom langs in onze kerstwinkel.

Aansprakelijkheid

Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur eventueel ook een foto mee.

Intracommunautaire levering

Indien u een bestelling doet van buiten Nederland zoals België, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij zullen dan geen BTW in rekening brengen op uw factuur. U kunt zich aanmelden op de webshop en ons een verzoek sturen via het contactformulier.

Achteraf de BTW verleggen is NIET mogelijk.

Selecteer een Afleverpunt