Vlaggenmast kerstverlichting
Heb je een vlaggenmast in je tuin of bij je bedrijf? Dan is deze ideaal om tijdens de kerstperiode een mooie versiering mee te realiseren. Het is niet alleen erg sfeervol, maar ook een goede reclame voor je bedrijf om tijdens de feestdagen in december je vlaggenmast te versieren met sfeervolle kerstverlichting. Wanneer je hier een jaarlijkse gewoonte van maakt zullen voorbijgangers en omwonenden dit zeker waarderen en het direct met de naderende feestdagen associëren wanneer je de verlichting weer aanbrengt. Ben je op zoek naar Vlaggenmast kerstverlichting, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Met vlaggenmast kerstverlichting maak je een kerstboom van je mast
Je had nog nooit zo snel een kerstboom opgetuigd. Met onze vlaggenmast kerstverlichting tover je in een handomdraai je vlaggenmast om in een prachtig verlichte kerstboom. Van een afstand zullen mensen denken dat je een heuse kerstboom op je terrein hebt staan, want de lichtjes maken het net echt. De verlichting bestaat uit heldere LED lampjes die weinig stroom verbruiken, lang mee gaan en veel licht geven. Je hebt dus dubbel plezier van je kerstverlichting en het zal zeker goede reclame zijn voor je bedrijf. Maar ook als je privé een vlaggenmast hebt staan in je tuin, kun je daar een prachtige verlichte kerstboom van maken.

Je hebt je kerstverlichting snel in huis
Profiteer nu van onze scherpe prijzen en bestel vandaag nog je vlaggenmast kerstverlichting. We versturen je pakket dezelfde dag nog zodat je het in de meeste gevallen al de volgende werkdag kunt verwachten. Bij Kerstxl betaal je geen verzendkosten, die nemen wij voor onze rekening. Kijk ook eens naar de overige artikelen in ons assortiment, we hebben allerlei mooie en leuke artikelen in huis om van Kerst weer een mooi familiefeest te maken. Heb je vragen over een product, stuur dan een berichtje via de chat op de website en je hebt snel antwoord.

Selecteer een Afleverpunt