Bent u op zoek naar tips en advies over het verlichten van een vlaggenmast. Dan bent u hier op de juiste pagina.

Een vlaggenmast voorzien van LED verlichting was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de voordelige waterdichte en koppelbare kerstverlichting van Kerstxl.nl.

LED vlaggenmast verlichting

  • 100% waterdicht
  • Eenvoudig te koppelen
  • Gemakkelijk in een vlaggenmast te plaatsen
  • Gemaakt van het sterkste materiaal
  • 5 jaar garantie

Op Kerstxl.nl bieden wij een uitgebreid assortiment vlaggenmast verlichting aan, tegen een geweldig lage prijs.

Onze kerstverlichting is volledig waterdicht (dus veilig buiten te gebruiken) en gefabriceerd volgens de hoogste veiligheidseisen. Op onze koppelbare kerstverlichting voor het verlichten van een vlaggenmast geven wij maar liefst 5 jaar garantie.

Advies op maat

Stel u heeft een vlaggenmast van 800cm hoog. Dan adviseren wij 8 x koppelbare kerstverlichting van 100cm aan te schaffen.Deze kunt u eenvoudig aan elkaar koppelen tot een lengte van wel 1000 meter. U heeft dus alle mogelijkheden om een vlaggenmast te voorzien van LED kerstverlichting.

Naast koppelbare kerstverlichting voor in een vlaggenmast, bieden wij goedkope Fairybell vlaggenmastverlichting online aan in onze uitgebreide kerst webshop.

Voorbeelden voor het verlichten van vlaggenmasten

Bij de modellen tot en met 420 cm zit er een vlaggenmast inbegrepen, voor de hogere modellen zijn er aparte vlaggenmasten verkrijgbaar uiteraard kunt u uw eigen vlaggenmast ook gebruiken. Wij verkopen ook losse vlaggenmasten van 600 cm hoog, deze kunt u hier bestellen.

fairybell_120led_goedkoop flagpole1200

 

 

 

 

Al onze klanten die de Fairybell kerstboom of vlaggenmast verlichting hebben aangeschaft, hebben geen enkele seconde spijt gehad van hun aankoop.
Veel van deze klanten hebben zelfs nog een extra Fairybell aangeschaft, omdat zij zo tevreden zijn over de kwaliteit, heruit kunnen wij opmaken dat de verlichting in de smaak valt.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail of telefonisch op het nummer 085 002 0715

 

 

Wij zijn wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Wij gebruiken dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Lees meer over onze cookies ›