amber netverlichting kerstverlichting

Wat is het verschil tussen IP44 en IP67 bij kerstverlichting

IP44 en IP67 zijn twee verschillende classificaties die worden gebruikt om de mate van waterdichtheid van elektrische apparaten en verlichting aan te geven. Hier is het verschil tussen IP44 en IP67 kerstverlichting:

 1. IP44 Kerstverlichting:
  • IP44 staat voor “Ingress Protection 44”.
  • Deze verlichting is spatwaterdicht en bestand tegen lichte regenbuien, maar niet volledig waterdicht.
  • IP44 kerstverlichting is geschikt voor gebruik buitenshuis, zoals in de tuin of op het terras, maar ze mogen niet worden ondergedompeld in water of blootgesteld aan zware regenval.
 2. IP67 Kerstverlichting:
  • IP67 staat voor “Ingress Protection 67”.
  • Deze verlichting biedt volledige waterdichtheid en kan ondergedompeld worden in water tot op zekere diepte.
  • IP67 kerstverlichting is geschikt voor veeleisende omstandigheden buitenshuis, zoals in vijvers, fonteinen of andere locaties waar ze in contact kunnen komen met water en nog steeds goed blijven functioneren.

In uw geval biedt kerstverlichting van kerstxl.nl met een IP67-classificatie een hogere mate van waterdichtheid en bescherming dan de IP44-verlichting. Dit betekent dat ze beter bestand zijn tegen zware regenval en onderdompeling in water, waardoor ze ideaal zijn voor professioneel gebruik en langdurige blootstelling aan diverse weersomstandigheden. Dit is vooral belangrijk als u de verlichting in heel Europa levert, waar verschillende weersomstandigheden kunnen voorkomen.

Selecteer een Afleverpunt