kerstverlichting bedienen met je smartphone

Wifi kerstverlichting

Kerstverlichting op uw eigen WIFI netwerk.

wifi kerstverlichting

Wij leveren al vele jaren traditionele & LED kerstverlichting via onze webshop en onze kerst groothandel. Omdat KerstXL.nl staat voor het leukste en nieuwste aanbod kerstverlichting hebben wij speciaal voor u als liefhebbers van gadgets en de laatste mobiele apparaten, WIFI kerstverlichting in assortiment opgenomen.

Het voordeel van onze WIFI kerstverlichting is dat u deze met uw tablet of kunt bedienen. Onze WIFI kerstverlichting is leverbaar in het wit (3900-4200 Kelvin), warm wit (2700-3000 Kelvin), RGB (16 miljoen kleuren) waarbij u vrij bent in het kiezen van uw favoriete kleur.

 

De kerstverlichting app

De WIFI kerstverlichting app is geheel gratis en per product afzonderlijk voor android of iPhone te downloaden via de Playstore of Appstore.
De meeste app’s hebben dezelfde functionaliteiten, de look & feel is echter verschillend en ook het aantal functies kan per app enigszins verschillen.

Het voordeel van deze slimme WIFI kerstverlichting is dat alle sets afzonderlijk kunnen worden aangestuurd. Zo kunt u bijvoorbeeld de ene kant van de woonkamer laten knipperen terwijl u een andere set juist op 1 vaste kleur laat staan. U bent volledig vrij in het kiezen van uw favoriete kleuren en scenes.

 

De installatie van WIFI kerstverlichting

Het installeren van de kerstverlichting op uw eigen WIFI netwerk is zeer eenvoudig. Iedere set zal automatisch in het wifi netwerkoverzicht van uw smartphone of tablet verschijnen. De installatie is dus zonder uitgebreide technische kennis uit te voeren.

Bekijk ons uitgebreide aanbod slimme kerstverlichting via de volgende pagina.

Selecteer een Afleverpunt